It's been a while...

Since you've heard from me. Maar hier dan toch weer een kort berichtje vanuit dit kleine eilandje.

Sinds mijn vorige weblog heb ik weinig spectaculairs meegemaakt om over te vertellen. Met Maarten heb ik Comino en de blue lagoon bezocht, helaas was het mooie helder lichblauwe water toen nog te koud om in te zwemmen! Na Maartens vertrek heb ik 1,5 week niet kunnen duiken vanwege rug- en nekklachten, dus dat was even balen. Maar ondertussen staat mijn duikteller alweer op 10 duiken :D. Ik heb 2 schipwrakken gezien en vandaagben ik in een grot wezen duiken enhebben we de visjes onderwater gevoerd met een banaan, super grappig!

Naast het duiken, besteed ik de rest van mijn tijd voornamelijkaan naar school gaan, huiswerk maken en leren. Het einde van mijn cursus begint nulangzaam in zicht te komen.

19 juni komt mama mij persoonlijk ophalen in Malta :P. Tot 26 juni gaan we samen nog een weekje vakantie vieren, om vervolgens weer terug naar NL te vliegen (Mag hopen dat er dan ook zon in NL is, want ben bang dat ik niet genoeg ruimte over heb in mijn koffer om de Malteese zon mee te nemen).

Wen; duikfoto's heb ik helaas niet, heb geen onderwatercamera...

Ria en Dick

De foto's komen echt mooi over op je site !

Hier nu ook zon , maar ja, niet zo'n mooi stadje en haventje !

wensch

Zon is al besteld ;) Je kan hem natuurlijk ook al eerder met de post opsturen hihi

Geniet maar lekker!!
X