Holiday time!

Afgelopenwoendagheb ik mijnEngelscursus afgerond, wat betekent dat ik een paar vrije vakantiedagen voor mij alleen heb totdat mama aankomende dinsdag komt.

In mijn gastgezin heb ik 3 extra nachten bij kunnen boeken. Blijkbaar was dit niet doorgegeven aan de taalschool en bleek opeens het gastgezin overgeboekt te zijn. Mijn slaapplek werd vergeven aan een nieuwe student. Dus vanochtend heb ik even een interne verhuizing gemaakt naar de zolderoftewel hetoverdekte gedeelte van het dakterras, waar tijdelijk een opklapbed voor mij is geplaatst. Aangezien het bed zelfs bijna beter slaapt dan de houten doos met matras van mijn oude kamer, zie ik het als een 'upgrade' van mijn verblijf :D. Groter bureau, geen kamergenoot en ipv een balkon heb ik nu een mega groot dakterras haha.

Vandaag heb ik dan ook op en top genoten van mijn studeervrije vakantie. Samen met een gids heb ik een mountainbiketocht van 4 uur rondom Dingli, Rabat en Mdina gemaakt. De rural area hier is prachtig! Mooiste van Malta, als je het mij vraagt. Maar dat komt ook omdat er verder weiniggroen is in het gedeelte waar ik woon. En dit al mountainbikend verkennen is helemaal mijn ding. Lekker avontuurlijk, sportief en ook nog eens cultureel. En dat allemaal tegengelijkertijd! Al was het soms ook afzien in dit heuvelachtige gebied metde hitte van 30°C. Maarik moet zeggen dat jaren lang oefenen op de Heesberg, vandaag toch echt zijn vruchten heeft afgeworpen...I beat my guide on the last hill!

Maandag ga ik voor de laatste keer duiken en dan is het tijd voor een weekje vakantie met mijn moeder.

Astrid

He Lin tot dinsdag,
Maar dan gaan we niet afzien hé

Linda

Haha ik dacht, mountainbiken op Gozo??
Nee geintje, doen het lekker rustigaan :)

Lieke

Geniet lekker van je vakantie met je moeder!!!

wensch

Geniet er maar lekker van Lin, en met die conditie van jou zat het altijd al goed ;)

Helaas geen kampioensfeestje in Malta gehad, maar wel op Ubachsberg :D Was er leuk!!

Groetjes aan je mam, geniet ervan samen
En geniet vooral van het lekkere weer!! Hier is het huilen met de pet op!!!

X wensch